Keitä me olemme :


Kotipalvelu JP on vuonna 2013 perustettu perheyritys Kangasalta, joka tarjoaa asiakkaillemme laadukasta ja ystävällistä kotipalvelua Pirkanmaan alueella. 

Toimintamalliimme kuuluu olennaisena osana se että luonasi käy aina tutut ihmiset. Tämän koemme olevan tärkeä asia etenkin ikääntyneiden asiakkaiden kanssa.


                                                    Mitä kaikkea teemme :


Meiltä voit tilata kotisiivoukset, ikkunoiden- ja huonekalujen pesut sekä asiointipalvelun ja muita kodin aputöitä. Tilatessasi säännöllisen kotisiivouksen saat maksuttoman kartoituskäynnin jolloin laadimme kanssasi palvelupaketin joka parhaalla mahdollisella tavalla kattaa tarpeesi. Kartoituskäynnin yhteydessä voit myös valita valmiista siivousohjelmistamme itsellesi sopivan tai laatia ihan oman. Halutessasi voit liittää tähän asiointipalvelumme, jolloin käymme puolestasi esimerkiksi kaupassa tai apteekissa.

Käytössämme on myös Kärcher painehuuhtelulaite ja Unitekno höyrypesuri eli haastavammatkaan kohteet eivät ole meille ongelma.
Olipa siivoustarpeesi sitten iso tai pieni niin ota meihin rohkeasti yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai soittamalla suoraan Päiville 050 3555008

 


Arvonlisäveroton palvelu:


Kotipalvelu JP:llä on oikeus toimittaa palveluita arvonlisäverottomasti sosiaalipalveluiden tukipalveluna Tampereen, Kangasalan, Pirkkalan, Nokian ja Sastamalan kunnissa. Tähän palveluun ovat oikeutettuja ikääntyneet ja henkilöt joiden toimintakyky on laskenut esimerkiksi sairauden vuoksi. Tässä vaihtoehdossa asiakkaan laskusta vähennetään suoraan arvonlisäveron osuus. Tämän lisäksi voitte vielä saada kotitalousvähennyksen joten kyseessä on merkittävä säästö.


Kotitalousvähennys:


Kotipalvelu JP on merkitty ennakkoperintärekisteriin, joten meiltä tilatuista palveluista voitte saada kotitalousvähennyksen. Kaikille kanssamme sopimuksen tehneille toimitamme maksutta aina kerran vuodessa koontikuitin josta käy ilmi kotitalousvähennykseen oikeuttavat ostosi eli sinun ei tarvitse etsiä kuitteja ja laskea yhteen vuoden ostojasi vaan me teemme sen puolestasi. Kotitalousvähennyksestä voit lukea lisää verohallinnon sivuilta

 


 @oikeudet muutoksiin pidätetään